Thursday, March 4, 2010

Austin Steak sedappppppppppp


Balik dari bandung ni tekak ni tercari-cari makanan western nak buat boleh tapi mim alif lam sin senang kata malas la. Terima kasih kepada blog pu3 kerana memperkenalkan restoran western ni. Dari blog dia la air liur aku meleleh-leleh hehehe terus teringin nak makan lamb chop, so jalan-jalan cari makan kali ni ke restoran austin steak seksyen 7 bandar baru bangi, restoran ni beroperasi dari pukul 5 pm hingga 2 am, ermm napa tak bukak dari tengahari kan.


ini la dia restorannya, pukul 8 pm masih lengang, 8.30 ke atas dah mula ramai, lagi satu servis dia sangat la cepat tak sampai 15 minit dah dapat food yg kita order, mungkin masa tu tak de orang lagi @ memang diorang ni cekap.


lovely kids

honey dew n fresh orange rm 2.50 je

favourite kakak terutama yg ada cheese tu

korg tengok la tu dia bebelkan papa dia yg saja lambat2 gaul sphagetti, minah ni da tak sabar2 nak makan. sedap harganya pun ok rm 8.90

ini pulang sizzling chicken rice adik n danish punya, sedap harga rm 7.90 tak silap

beef steak tak silap rm 11.90 rasanya la

lamb chop dalam rm 9.90 ni aku punya, yg penting tak berbau, aku ni sebenarnya payah nak order lamb ni tapi bila aku baca blog pu3 teruja pulak nak order hahaha nasib baik sedap so berbaloi la

Overall semua yg kitorang order ni sedap n kena dengan tekak kitorang, total semua rm 39 ok la kan. Selamat menjamu mata hehehehe.





7 comments:

Cik Wanie said...

uish,
nampak mcm sedap jer kak,
kat mana lokasi tue kak,
teringin nak pegi jugak,
hihihi

PuTeRi BoNgSu said...

haaaa kan dah teruja...
mlm tadi pon put3 ke austin. kali ni mkn chicken chop lak..hehehe..

Ibuhani said...

suruh tokeh dia bukak masa lunch utk kita boleh x......terliur tgk steak dia :)

danishahumaira said...

wanie- dekat sek 7 bandar baru bangi ajak masviona @ kak atty dia mesti tau area tu, cuba la mengancam you.

pu3-memang tak rugi

ibuhani- cuba la kak sedap

papillon putih said...

hi lin thanks for the review. lepas ni boleh gi cuba makan kat situ :)

EraNaZeErA.. said...

wah... kena cuba ni... dkt sgt ngan rumah ku.. laluan masuk keluar gitu.... tp belum pernah lgi terjah..... dah ramai yg bercerita.... terus lapar nengok itu l.chop...

danishahumaira said...

kak yati hehehe cuba la

era aah mmg dekt dgn rumah awak