Friday, August 13, 2010

Ramadhan datang lagi

Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua pembaca blog, semoga kawan-kawan semua diberi kekuatan dan kesihatan yang baik untuk mengerjakan ibadah puasa kali ini.

Alhamdulillah tahun ini merupakan tahun kedua anak-anak saya berpuasa. Dari bulan lepas lagi asyik bertanya bila kita nak puasa mama, sampai request nak buat puasa sunat. ermm budak2kan bersemangat.

Ok la saja je nak update rindu dgn blog ni hehehe.

wajah yg mengantuk tapi terpaksa jugak bangun untuk makan


sekejap masa berlalu sudah 5 tahun tak beraya dgn mereka. miss them so much, Al Fatihah

2 comments:

Cath J said...

selamat berpuasa to you and famly... jgn bersedih yer.. :)

Puteri Satu said...

thanks bagi info pasal pasar ramadhan kat tol bukit mahkota tu... dah gi petang tadi.. memang pueh hati.. roti john dia...tedap sangat... tima kasih banyak2... dok Nilai kat maner eh..?