Thursday, December 22, 2011

Meraikan mereka

Lepas anugerah kecemerlangan tu kitorg pun terus pegi Mid Valley untuk meraikan anak2 yang telah bertungkus lumus belajar dan memperolehi kecemerlangan dalam setiap subject. Adik dah mintak hadiah tapi masa tu mak pak pokai jd survey je la dulu apa yg dia nak kan, Kakak diam je sbb dia tau dia x cemerlang tapi mak pak mana yang sampai hati kan.

Sampai2 kitorg terus pegi Belanga sbb perut sudah lapar sebab x sempat sarapan pagi tu. Sampai je duduk terus order dan makan ler apa lagi.

nasi dagang yang superb aku amik lauk rendang daging

nasi kerabu yang tak de tolok tandingnya hubby amik ayam percik memang sedap la ini mau nye aku g mid valley christmas ni kang

laksa pun sedap sangat memang terbaik ler Belanga ni

teh tarik pun sodap, yg disebalik air tu merajuk nasi ayam dia tak sampai lagi

x tau ler sejak bila minah ni suka makan laksa