Wednesday, March 6, 2013

Nasi Ayam Tat, Bdr Baru Bangi

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak kongsi tempat makan, ramai dah tau kot kat sek 15 ni dah bukak 1 restoran nasi ayam Tat, dah banyak kali dah pergi sini, 1 sebab nasi ayam dia sedap, 2 sebab senang tak yah pening nak fikir makan apa heeheheh, 3 kekadang kat sini ada jual crepe durian huhuhu, 4 senang parking bila waktu petang la kalau tengahari tu agak susah sikit.

balik sekolah masing2 kelaparan, harga pun berpatutan
Ok next entry kita g jalan tempat makan yang lain pulak ye, banyak tapi malas nak upload eh bukan malas byk kerje tak sempat nak berupdate.

4 comments:

atty's said...

selalu lalu ..tapi tak dan menyinggah lagi.

Kniedaz said...

best kalau dekat2 rumah ada banyak kedai makan..hehehe

danishahumaira said...

kak ty try la best

kak kniedaz bandar baru bangi terkenal dengan kedai makan kalau naik bangunan mesti kedai makan yang naik dulu hehehehe

Ibuhani said...

pernah nmpk tp x pernah gi lg...