Tuesday, March 5, 2013

Hasil air tangan

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak cerita hasil air tangan saya, kalau tak penat dan ada banyak masa saya akan masak tak kisah la masak campak2 ke @ masak special, selalunya saya masak campak2 hari weekdays  hehehehe kalau special weekend la, jom2 layan gambar masak2 saya

kira special la kan hahahaha, ikan goreng, ketam masak lemak, kangkung goreng belacan & kerang rebus pheww, kalau masak macam ni amik masa 3 jam kat dapur

aik kerang rebus lagi hehehehe, sayur campur,, asam pedas ikan pari, ikan bilis goreng cili dan bwg.  
hehehehe saya dah ada assistant cepat la sikit kerja di dapur tu kan, ini anak sulung saya cakap sekali dah dapat tangkap ok senang keje mama.

ok tu je, nnt kalau ada masak lagi lepas ni saya akan upload ye. ok bye see u next entry, maybe cerita makan lagi kut....


3 comments:

atty's said...

salam..sedap2nya menu..lagi ketam ngn kerang tu..meleleh airliur nie.

danishahumaira said...

salam kak t, hahaha hentam keromo je tu kak, itu je yg pandai masak hahahha

Ibuhani said...

meriah nye.......mcm2 ado!