Thursday, January 14, 2010

mood masak sudah mari......

First day budak2 sekolah (fuh lama gila baru nak update), balik dari selesaikan nursery dan hal2 yang berkaitan dengan sekolah, aku terus balik rumah dan terus menuju ke dapur ika request aku masak kurma telur, korang nak tau kurma telur ni favourite abah aku, masa aku tak kawin lagi ini la lauk yg selalu aku masak, bila kawin dah tak masak sebab apa my hubby kureng sikit dgn masak kurma ni. Jom lah kita tengok hasilnya

ini la kurma telur, telur tu rebus dulu n pastu goreng, pastu campur kubis erm sedap2

sayur campur

ayam goreng berempah ikut my mum punya resipi, akhirnya berjaya

ada pulak sambal belacan dan ulam bendi fuh berselera betul la



2 comments:

Cath J said...

aisehhhh... ni yg buat org berbuka diet ni...hehehehhe..

danishahumaira said...

hahaha tu la cath, habis diet kitorg nih