Thursday, June 17, 2010

Majlis perkahwinan

Awal cuti sekolah saya sekeluarga telah bertolak ke JB untuk menghadiri majlis perkahwinan sepupu saya. Dia merupakan anak bongsu kepada maklong saya. Kali ni diorang buat kat dewan memandangkan pak long tidak sihat.

Kami telah bertolak pada hari Jumaat petang, jalan adalah jem sehingga seremban ye, tapi seronok jalan malam ni sejuk je budak2 pun selesa. Sampai Jb dalam pukul 10 macam tu.

Ni antara gambar2 yang diambil, ingat lepas majlis tu nak pegi jalan2 kat Danga Bay tapi tak berkesempatan tiba-tiba Dania kena demam panas, so balik je la hotel kang kalau bawak jugak jalan-jalan tak pasal2 je dapat penyakit lain.

Jom kita layan gambar-gambar sepanjang wedding cousin saya.


sempat posing sebelum pegi kenduri


sekitar dalam dewan


menu hari tersebut nasi briyani sampai sekarang teringat-ingat sedap sedap...

souvenir

ini la pengantinnya, selamat pengantin baru semoga kekal hingga akhir hayat

5 comments:

PuTeRi BoNgSu said...

amboiiii terliur tgk ns beriani pengantin ni..
yum..yum..sedapnya.terus terasa lapo.hikhikhik..

Ibuhani said...

makan lg.....warna nasi beriyani dia cantik....hehehe....

momguess said...

dia punye nasik briani
fuhhhh
npk pon dah sedap kan

atty's said...

cantik sangat pelamin ..

danishahumaira said...

eiz cpt pegi cari, kak ani tu la hehehehe, kak momguess memang terbaik punya nasib baik sedara dpt tapau huhuhu, kak atty tu la zaman sekarang kan