Tuesday, January 6, 2009

salam perkenalan


nervous gak nk tulis blog ni tapi teringin kiranya ni e diary la sbb diary yg ada ni wat minute je x sempat pun nk tulis

3 comments:

PuTeRi BoNgSu said...

Congratulation..akhirnya ko berjaya memblogkan diri ko. Pasni g mana2 jgn lupa bwk kamera dan bgtau kt hubby, pasni kena sabar gan kerenah2 ko yg mabuk bergambo..hehehe

danishahumaira said...

ish masa je x der ni tangan da gatal nk type

YaQeen Ahmad said...

Masa terbaik menulis adalah bila kita ingin menulis. Dari hati ke hati gitu.. Apa yang penting setiap artikel, tidaklah bersahaja. Selitkan mesej, InsyaAllah perkongsian akan jadi lebih bermakna.

Aqeen : Tahniah Kak Lin! Weeehuuu.. dah ada blog ni. Bley promote tudung. hehe.. sharing is caring... daaa.. jgn lupa post gambar danish yg cute tu ye!