Tuesday, November 24, 2009

Kalau korang boring korang buat apa

Kalau korang tanya aku jawapanya adalah MAKAN he he he, kalau stress ke sedih ke apa2 je la kitorang akan pergi kedai makan tak kisah la mamak ke kopitiam ke asalkan ada benda yg boleh kitorg telan sambil melayan kepala yg tengah sarat barat dengan masalah, banyak benor masalah ko yek he he he. Kenapa tak masak je kat rumah, soalan yg baik tu, sbb kitorang nak rumah tu untuk berehat dan relax he he he, cakap je la ko malas rozlin ha ha ha, ye la kat rumah tak de volcano tea, tak de lime juice, tak de roti cheese, tak de roti tisu tak de bla bla bla.


ermm nampak menarik je kan, ni kitorg g kat kopitiam bangi, sedap gak volcano tea tu, kitorang da lama boikot kopitiam tu sbb service amat lembab, tapi entah camne x de tmpt lain singgah gak le, nasib baik ok kalo tak selama-lamanya la aku boikot hu hu hu.


6 comments:

Ibuhani said...

k.ani kalau boring2 suka gi shopping atau jln2.....kalau x der duit window shopping pun jadik.............

Kaseh said...

itu volcano tea mmg sodap.. kalau kat sini dorang panggil 3 layer tea.. sekali dh minum mmg takleh lupa kans.. ni yg dah teringin ni..hehe

momguess said...

sama mcm den
kalo boring
makan pastu tido
bangun makan lagi
tido balik
lalala

atty's said...

volcano tea tu nampak shedap sgt..

danishahumaira said...

Shopping best tu kak ani bila ada duit la kan ha ha ha

kaseh n kak atty mmg shedap giler


kak mom nikmat tu lebih2 lagi hujan skang perut asik lapar je mata pun kuyu je ngeh ngeh ngeh

FaridRashidi.Com said...

Salam,

Jemput baca! sila ke url:

http://www.faridrashidi.com/2009/11/24/bawa-bersama-khasiat-habbatus-sauda/#comments