Monday, May 25, 2009

HOME-KLCC

Hari Sabtu tu mood malas melanda aku sebab selsema dan macam nak kena demam, bila bangun dari tidur Hubby aku cakap "kita keluar nak abang belanja lunch"(dalam hati aku melonjak gembira yippiiiii) tapi masa tu baru pukul 8.30am. Kalau korang nak tau kitorang kalau nak terjah KL selalu kuar awal malas nak rebut parking terutama kalau ke MIdvalley. Tengah berbincang-bincang nak pergi mana, sikakak masuk bilik dengan suara yang agak2 berbau simpati gitu "papa kakak nak pencil box barbie yang tutup dia mcm magnet boleh tak" Papa dia ckp" tanya mama la", sebab awal pagi hati ku amat baik so aku setuju untuk belikan, tapi mcm biasala buy 1 bkn free 1 ye kengkawan but must buy another 1, jika tidak ada pelakon airmata dan banjirla rumah kami nanti. So kitorang decide pergi KLCC, sebab kat Parkson KLCC banyak benda2 macam tu.
Jln Tun Razak mcm biasa la hari kerja ke tak sama je

Yeah dah sampai
dah dapat apa yang dia nak yg sebelah tu tambahan tu so now buy 2 must buy another 2(yang lagi sorg tak nak bergambar sebab tengah rambang mata)


jom main pulak, Danish dah pandai main benda alah ini, so lepas ni kena sediakan syiling lebih dalam handbag k

nota: seronok dapat buat diorang happy hari tu

3 comments:

mummysya said...

Mmg seronok kalo tengok anak2 kita happy kan.....

cokolat said...

paling susah nak ke KLCC lah .. sbb jauh dari umah! tp bestkan?

danishahumaira said...

TO MUMMYSYA-TU LA SERONOK MEMANG SERONOK SAMPAI NAK TIDUR LA DENGAR DIORANG CERITA HAPPY SANGAT LA TU

TO COKOLAT- HE HE HE YG PENTING ANAK2 SERONOK