Tuesday, May 19, 2009

Lunch at Wong Solo BBB


Tadi tengahari lepas tengok Danish aku laki bini telah terus p restoran yang menyediakan makanan dari seberang. Makanan dan minumannya sungguh enak, makan nasi without lauk pun dah rasa enak apalagi bila makan dengan lauk2nya. Rasa nak cuba lagi nanti. FYI Wong Solo ni ada 3 cawangan iaitu BBB, Ampang n Kg Bharu. So apa lg jom makan2 hu hu hu layan..................
jus avocado(aku teruja nak rasa minum jus ni since terbaca satu novel tu cerita pasal jus ni, ha ha ha akhirnya aku dpt minum) sungguh syedappppppppppppppp

ini la menu yg kitorang order masa lunch tadi, ayam penyek, sup ekor dan tempe n tahu goreng.


4 comments:

ummi humaira said...

jus avocado....sedapkan...menu tu sama mcm yg akak prnh mkn kt bandung dulu

danishahumaira said...

memang sedap sy terbaca novel dia citer pasal jus avocada, so smlm sy tengok ada kat wong solo tu yg try, ermm bila sedut nikmatnye he he he

mummysya said...

Air tu org indon panggil air pokat kan...

hehehe!!

danishahumaira said...

betul tu mummysya,