Saturday, July 25, 2009

Durian lagiiiiiiiiiiiii


Ini kisah durian dari Perak pulak, my hubby outstation ke Perak (x ingat kat mana), masa kat sana dapat message dari Bos dia suruh beli durian untuk unit diorang. Bos dia suruh beli setiap sorang dapat 5 biji, mula2 my hubby malas sebab mesti pening punya maklum la 5 jam mau muntah sampai KL, tapi dia teringat kan anak bini dia hantu durian, dia pun mengikut perintah (tq yang he he he). Masa ambil dia kat tol kajang terkejut gak sebab saya order buah jambu tapi dapat durian, wah ini dah kira bagus ni hu hu hu. Sedap wey menjilat jari la tapi dari 5 biji, 3 biji je yang ok, but puas hati la.

si kenit ni sibuk nak tengok papa dia kopek durian
setia menanti



jemput2 makan he he he

3 comments:

NaDiaH SiDeK said...

wah...sedapnya durian. pos kat kami skit ;)

Ibuhani said...

Jaga2 cholesterol......hehe..

danishahumaira said...

to nadiah, jauh tu he he he, takut smpi us dah busuk he he he,

to ibuhani, ermm tu la ni tengah nk proses diet ni, 2morrow start puasa balik