Wednesday, March 11, 2009

leganya

Alhamdulillah selesai part 1 keje meng"fax"kan surat jemputan ke sekolah MRSM dan sekolah berasrama penuh yang terdapat di seluruh pelusuk Malaysia ni. Selagi tak habis aku tak boleh tumpukan kerja yang lain. Thank you to Ibu Ani tanpa fax dia tak abih la kojo ku ini nak harap fax kat admin ontah dapat ontah tak la sekolah2 tu. Surat tu untuk menjemput para pelajar dan guru untuk mendengar taklimat mengenai program Pre France yg merupakan kursus persediaan kepada para pelajar tajaan lepasan SPM yang ingin melanjutkan pelajaran ke negara Peranchis. Kalau permintaan tinggi aku dan PC serta seorang lagi pensyarah akan ke UITM Penang untuk sesi taklimat minggu depan.

4 comments:

ibu/ani said...

WELCOME...

PuTeRi BoNgSu said...

bwk aku sekali leh tak..wakaka...

danishahumaira said...

puteri bongsu boleh dgn syarat belanja aku he he he, kita round 1 penang

PuTeRi BoNgSu said...

porahhhhhhhhhh..ye na deiii..