Friday, March 6, 2009

yeah weekend datang lagi

Salam untuk semua pembaca blog,

Nampak tajuk tu macam tak sabar-sabar nak tunggu weekend kan nak tau kenapa pertama dah tentu weekend ni cuti panjang sampai hariIsnin weeehooo. Kedua family kami complete weehooo seronoknya dah 3 minggu berturut-turut kami sekeluarga tak berkumpul ye la minggu lepas husband ada saya tak de, dua minggu lepas lak husband yang takde. Pelbagai aktiviti ingin dilakukan Irdina Farisya pulak baru habis exam, cantik sangat la tu.

Aktiviti utama adalah memasak of course itu wajib masa cuti ni la aku ingin family merasa air tangan aku sendiri, biar suami dan anak-anak semua ingat diriku sampai bila-bila walaupun aku dah tak de lagi di muka bumi ini , isteri soleha dan ibu mithali la katakan ha ha ha, hai rozlin masuk bakul angkat sendiri la ye he he he. Ye la kan hari biasa busy Selasa sampai Khamis Irdina mengaji nak kena hantar pukul 6 pm, pukul 7 pm dah nak kena amik bila lak nak memasak, boleh masak tapi pukul 9 baru siap bila lak nak makan uiiii tak elok makan malam beb tak elok untuk kesihatan.

Kepada kengkawan semua "have a nice weekend", to ibu ani drive carefully.

2 comments:

PuTeRi BoNgSu said...

to you to..hv a nice weekend

ibu/ani said...

TQ. slmt memasak....he..he...