Friday, February 13, 2009

Pulau Lagenda Mahsuri - cable car part 3

Gambar-gambar ni pulak kat station ke2, 705 meter above sea level. nak pergi jambatan tu kena turun, masa turun tu ok tapi bila nak naik aduh somput den he he he, tapi memang puas hati , kena spend lama-lama kat situ untuk menikmati udara segar. Kepada pembaca blog jikalau belum naik lagi cable car ni pergi la memang seronok gila. Ini kali ke dua saya naik cable car, dulu naik cable car nak pergi gunung Titlis yang penuh salji di Luzern Switzerland, tapi seingat aku tak la segayat naik cable car gunung mat chincang ni, hu hu hu

2 comments:

ibu/ani said...

baru tau kau penah gi Switzerland......nak tenguk gambar amse kau kat switzerland pulak.........

danishahumaira said...

no problem nnt saya scan dulu, tu tahun 2003 pakai film lagi x de digital he he he