Friday, February 13, 2009

Pulau Lagenda Mahsuri - cable car part 4

Kami menghabiskan masa selama 2 jam berada di atas gunung Mat Chincang, sekarang masa untuk turun, good bye Mat Chincang insyaallah kami akan datang lagi kali ini bersama anak-anak tercinta. Kononnye nak pergi telaga tujuh tapi bila tengok kena mendaki jadi malas la letih, next time kot insyaallah.

Masa untuk shopping, gambar kat bawah ni kat oriental village memang saja dorang buat kat situ sebagai tarikan orang nak naik cable car pandai la aku buat andaian hu hu hu, tapi tak beli apa-apa sangat untuk anak-anak je, untuk mak dia dekat Idaman Suri la apa lagi he he he (dah terbayang-bayang corelle, tefal and corning ware)
dah kepenatan jalan-jalan so time makan aiskrim ermm sedapnyer

4 comments:

PuTeRi BoNgSu said...

wahhhhhhhhhhhhh byk syokkkk oooooooooo...
ni baru btl2 honeymoon..

danishahumaira said...

he he he setahun sekali je, x per ek anak2 mama bg can papa n mama

ibu/ani said...

pjg citer kau ni...smpi part bape eh? Kak ani pun nak bwk Fara n Nana lak gi naik cable car tu....

danishahumaira said...

ha sampai part 4 je he he he, saya suggest kak ani pegi la bawak anak2 seronok, tenang nyaman je sesuai untuk kak ani untuk tenangkan perasaan, jgn lak tutup mata masa naik tu rugi,