Wednesday, January 12, 2011

Austin Steak lagi

Dapat bonus haritu terus ajak suami dan anak2 makan kat austin steak, lamb chop memanggil-manggil tekak ni hahaha poyo kan. Kitorg suka makan kat sini servis dia cepat tak de la melanguk berjam-jam, dan of course ler shedapppppppppp, ini ikut piawaian tekak kitorg la, tekak u all tak tau la kan, tepuk dada tanya selera, tapi jangan la korg compare dengan restoran steak yang mahal2 tu, melampau la kan hahahhaa.


mushroum soup sedap

mix grill pun sodap

lamb chop setappppppp

sizzling chicken rice

sphagetti

chicken wing

harga semua di atas termasuk air RM 65.00 tak le mahal sangat.


3 comments:

Cik Wanie said...

ok jugaklah price dia,
nampak pun mcm sedap,
haruslah terjah nanti kan:)

Kaseh said...

pheww..kenapala..time den diet ni byk tol dogaann..hehehe

danishahumaira said...

wanie dtg bangi terjah tau kat sek 7

kaseh pejam sebelah mata je hahhahah