Friday, January 14, 2011

Chocolate

sedapkan coklat ni tapi penghidap migraine mcm saya ni tak boleh makan selalu, dah lama saya tengok restoran chocolate ni tapi tak pernah masuk, lepas berfoto gedik kat centre court OU kitorg terasa lapar n round2 sekitar OU cari tempat. Hari cuti semua tempat makan penuh termasuk la Chocolate ni, tapi dah malas nak round tunggu la kejap, rasa menyirap darah tengok org2 yg pentingkan diri sendiri makanan & minuman dah habis tapi still lagi lepak, nak2 lagi diorg nampak kita tgh cari tempat duduk lagi la diorg duduk ceh tak suka betul la, yes i know korg bayar but cuba la ada sifat keperikemanusiaan sikit ha amik ko, keperikemanusiaan katanya.

Ok back to mood nak makan ni, specialty makanan kat sini of course la berasaskan cokelat dan western, so far so good makanan kat sini especially shepperd pie dia mantop ok. Bebel banyak2 tak gunakan jom berfoto gedik kat restoran ni pulak

superbbbbbbbbbb sedap

chicken herb tak silap aku la kureng (pada tekak kitorg ye) mcm kawan aku ckp tak sampai rasanya hahhaaa


sebab double triple nye sedap kitorg order lagi satu hehehehe

Nak pergi lagi rasanya.......nyum nyum nyum