Sunday, January 30, 2011

Check in

Hasil pencarian di google kami memilih Hotel Bayview. Not bad hotelnya, kami memilih bilik superior double single bed, ingatkan kecik rupa2nya luas cukup la memuatkan kami 5 beranak, tak lama pun 1 malam. Harga pun ok tak la mahal sangat, cuma layanan dari counter tidak memuaskan.


Ok la kan bersih tu yang penting...........

have a nice weekend.............



5 comments:

mamawana said...

Assalam,

Bayview kat mana tu? langkawi ka? Heee...sori tak baca entri terdahulu.

danishahumaira said...

mamawana dekat melaka je hehehe

PuTeRi BoNgSu said...

syoknya g bcuti...
pasni aku cuti kt kuala klwanglah nmpknya..hahaha

atty's said...

lom penah lagi stay kt otel nie
nampak kemas bersih.

Aleyn said...

wow...vacation sempena cuti sekolah ek....bestnyer...have a nice trip...

Salam kenal