Friday, September 23, 2011

kenduri dalam bulan syawal

Selepas seminggu kita menyambut Syawal, aunty sebelah my husband buat kenduri kahwin utk anaknya, seawal pukul 11 kitorg dah terpacak kat dewan tu, tak tolong apa pun just jadi penyambut tetamu, anak2 pulak berlari ke sana sini.

Pukul 3 petang kitorg bergerak ke rumah member ofis kat nilai buat open house. Rumah kawan aku ni lagi best rumah dia di serbu oleh Dj2 Era Fm, tapi aku tak berkesempatan nak ke rumah dia dulu padahal dekat je rumah kitorg, jadi dapat tengok video je la, jeles ok Pak Nil pun ada haish, tapi kejelesan tu terubat dengan makanan2 dia yg sangat tip top dari laksa sampai lontong sangat sedapppppppppppppppp. Biskut2 raya dia pun sedap jadi puas hati.


berposing sebelum memulakan perjalanan

dorg merasmikan pelamin pengantin

meja makan beradap

utk tetamu perempuan

utk tetamu lelaki (bahulu dalam tu sangat sedap)


2 comments:

atty's said...

bulan pose ni selain openhouse..byk gak kenduri kawin kan .

danishahumaira said...

tu la kak ty,kita ni penat makan kan heheheehe bwk je la perut