Friday, November 4, 2011

ishishish makan je ko kan hehehehe

Last week tiba2 rasa nak makan ikan msk tempoyak campur bendi, bendi goreng up pulak dgn terubuk masin, ishhh nak tunggu weekend lambat nak tak nak balik kerja terus singgah pasar beli bendi, sampai rumah solat siap2 then baru ke dapur untuk menyiapkan misi hehehehe.

ikan tenggiri dan bendi masak tempoyak fuh sedappppppppp

fillet ayam goreng dan ikan tenggiri

ikan terubuk masin ssssssssssssedapppppppppppppp

bende goreng

Selamat menjamu mata yek, oh dah nak raya haji, selamat menyambut aidiladha, have a safe journey, dan selamat bercuti. Semoga kita semua dapat menghayati erti pengorbanan yang sebenar-benarnya. Luv u all


6 comments:

Ibuhani said...

ye....k.ani ni asyik berkorban mata jer tgk masakan Lin ni ha....huhuhu...Salam Aidil Adha!

exa_belle said...

huih kak lin lapar terus i nengok...bagi resepi masak asam tempoyak ni boleh hehe:)

danishahumaira said...

hahahaha kak ani betul2 menghayati ni,

exa ko beli buku 1 hari 1 resepi hanieliza dkt popular, akak belajar kat dlm buku tu je,

nadyia mancetero said...

aarrgghhh sedapnye...kene cari buku dia...

PuTeRi BoNgSu said...

ruginya x sejiran gan k.lin...wakaka..

danishahumaira said...

cari jgn tak cari nadia,

huhuhu mmg rugi pu3