Wednesday, November 9, 2011

Menu AidilAdha bahagian 2

Tiba-tiba ada part 2 pulak ek boleh je la labu. Bila balik rumah mak macam2 nak request makan tu ini, mentang2 la mak ko pandai masakkan hahahahah, Kali ni aku request suruh mak masak nasi tomato, aku belikan bahan2nya dan mak masakkan semuanya, aku adalah assitant je hehehehe.

Sepatutnya nasi tomato ni makan masa lunch tapi oleh kerana perut adalah penuh jadi la nasi tomato ni hidangan untuk santapan minum petang dan dinner.

nasi tomato versi dlm periuk dan mangkuk hidang hehehehe

ayam masak merah nyum nyum

kurma daging korban fuh terangkat


sup tulang ermmm tak tertype rasanya disini


3 comments:

nadyia mancetero said...

menjejeh-jejeh air liuq ni..wakakaa

PuTeRi BoNgSu said...

aduhhhh..tetiba nk mkn ns tomato..huhu..

danishahumaira said...

huhuhu sori ek tak sempat bwk opis