Monday, August 3, 2009

Bowling@ Alamanda Putrajaya

he he he, ya ampun org semua da update cerita bowling kat Alamanda, aku gak yang terlewat, sorry ek, biasa la bila tahap malas tu datang satu apa pun tak sentuh. Jom la tengok2 gambar kat bawah ni, before that, thank you kepada pihak penganjur iaitu kin dan tipah kerana berjaya mengumpulkan blogger2 yang ada kat Malaysia ni. Apa yang aku dapat perjumpaan macam ni boleh mengenali kawan2 baru dan mengeratkan silaturrahim. Tapi hari tu tak semua dapat berborak sebab bawak anak2 kan, biasala melayan merengek-rengek diorang, korang i bukan sombong ek jangan serik tau he he he.
ha ni la salah sorang penganjurnye, dia sangat peramah n friendly ok, nice to meet u Kin, theme hari tu warna merah
registration
sorang lagi penganjur cik tipah, dia ni pun friendly jugak, tapi tak sempat nak berbual sangat, masa ni tengah tukar2 hadiah cik tipah tukang bagi, dalam bungkusan tu tudung tapi tak de nama pemberi.

eh2 ada birthday party utk anak Kin la, sorry ye ariesya, auntie tak prepare apa2 hadiah untuk ariesya, cute la cake tu,
mummy yg agak sibuk hari tu, kin baru birthday belum lagi kenduri kahwin he he he
tgk semua ikut tema ok

aktiviti org dewasa

aktiviti anak2 he he he

ni cik wana, dia ni suka budak2, peramah n friendly jugak, best kenal awak la
ni lak yg dapat hadiah dari saya, nak tau apa saya bagi tu kat bawah

ok habis la cerita pasal bowling yang telah diperap selama 2 minggu he he he

2 comments:

Cik Wanie said...

sorilah akk,
ari tue kita x sempat nak beramah-mesra,
rasanya akk ada bc entry wanie kot,
kenapa wanie jadi cmm tue..

insya-ALLAH,
aklau ada rezeki,
kita jumpa lagi ok..
blh bergambar bersama,
ok;)

danishahumaira said...

x pe cik wanie, akak faham