Thursday, August 27, 2009

Saya Dalam Keadaan DOWN

Dari petang semalam hingga le ke hari ini and bersambung sampai bila aku sendiri tak tau, mood aku seperti gambar di atas. Ye kawan2 saya tengah down sangat2, but insyaallah aku cuba menerima hakikatnya walaupun pahit. Anyway congratulation kepada sesiapa yang mendapat promotion tu ye. Kengkawan tolong bagi kata2 semangat untuk aku ek.

nota: bukan rezeki ku, tu la berharap sangat sapa suruh kan dah tak de mood, miss sangat2 anak kat Klang(kakak, adik n danish mama rindu sangat tunggu hari sabtu ye)

9 comments:

Ibuhani said...

apa kata utk meng up kan mood kau balik n sementara anak2 x de ni.....gi buka puasa ngan hubby kau kat tmpt2 yg romantis sikit! Tp jgn lupa terawih skali :)

Kaseh said...

alahaii..namo takde mood.. kamonn..naikan mood balik.. betul kata ibuhani..g candlelite buka puasa ker.. g tepi2 laut ke..ceriakan diri.. :)

p/s: insyallah nati ada rezeki lebih besar akan dtg...:)

danishahumaira said...

to ibuhani he he he,

to kaseh insyallah amin.....

CiNta mYra said...

laaa..np nie lin? camner lin leh tau dulu dr kitorg eik?

come on dear, yg penting kite ikhlas, mungkin blom smpai rezeki kite. Klu xde yg nie, mungkin dtg lg rezeki yg besar. Allah Maha Mengetahui..

so, cheer-up girl. xmo down². U r d best!

IdzaRis79 said...

cuti merdeka ni jgn lupa serbu derang yer..
sure ader mud pastu..

nza said...

kuatkn smangAT..asam garam idup..ada hepi, sedih, pilu n mcm...

apisz said...

nape ni kak? bulan pose ni kta kena tenang je...hehe...hope mood akak ok cpt2 ye.. =)

mama kiter said...

salam danishahumaira..banyakkan selawat dan istigfar..insyallah akan datang kembali ketenangan yang hilang..

danishahumaira said...

cinta myra- kak ea bos dah bagitau, dlm meeting mgmt dah umumkan, maybe on sept kuar ler email, hope kak ea in the list, sy ok dah, biasa la kan mula2 jer rasa keciwa hik hik hik, tq kak ea

idza- merdeka, merdeka, merdeka, x smpt kul 12 da zzzzzz camner he he he

nza- tq nza

apisz- biasa la pisz, hope cepat2 hilang mood down ni

mamakiter-tq mama insyaallah