Monday, August 24, 2009

Gunting rambut sempena Ramadhan

Huwargh huwargh huwargh, sesuka hati kan nk bagi tajuk, mentang2 la bulan puasa hi hi hi. sebenarnya Adik(Dania) nak ambil gambar ramai2 dekat sekolah. Aku lak dah malas nak beli getah2 rambut n scarf sebab beli je hilang, bukan murah2 tau, last2 decide gunting rambut je la senang. Bila tengok rambut si kakak n Danish pun dah panjang terus la hangkut 3 orang tu terus ke kedai gunting rambut kat Giant, Nilai. Mahal betul 3 orang tu je 7 hengget sorang, padahal secoet je rambut yang di potong. meh layan gambor

dulu kalo potong rambut mesti menangis tersedu-sedu, now Adik da besar da tak nangis lagi
si kakak yg sentiasa cool
ini budakkan manyak susah wooo korang tengok muko cino tu da tension da, tak tau la sampai bila nak nangis sebab tu gunting rambut dia 3 @ 4 bulan sekali,kalo sebulan sekali tak tau la aku

12 comments:

w.a.n.n.a said...

wanna doakan acik akak di tmptkan di kalangan org yang beriman..amin

w.a.n.n.a said...

akak budak kecik mmg ssh nk gunting rambut..mstik nangis punya..anak buah wanna pon mcm tue jgak

nza said...

mahal ni byr gunting rambut.....wah fesyen rambut posa la nih..

PuTeRi BoNgSu said...

Dah "ank dara" ank2 ko kan..

Danish mcm amin masa kecik. takut nk gunting rmbut. gunting rmbut mcm nk potong kepala dbuatnya.tapi takpe sekejap jew tu smtara nk tunggu dia cerdik..

danishahumaira said...

to wanna tq ye, tu la wanna, kekadang geram gak

to nza-ye la bu mahal betul, fesyen pra puasa hik hik hik

danishahumaira said...

to pu3, ye la eiz dorang da besar, lepas ni danish pulak

Kaseh said...

heheh bersungguh2 amoi tu nak gunting rambut ...
lynn nilai kat ner eik.. kaseh keja kat nilai gak.. ari2 ulang alik je ikut lekas hiway..tpt lepak biasa kaseh hari jumaat kat giant nilai gak ler..hehe takde pat lain kitaorg nak pi..

danishahumaira said...

to kaseh la ye ke, umah lynn betul2 sebelah nilai 3, eh tak lama lagi dengar2 tesco nak bukak kan kat nilai tp tau kat ne

Cath J said...

Thanks for nominating me.. (Segan lah pulak... Blog ceciput di nominatekan hahahha....)

Ayooo...budak2 kecik memang susah nak potong rambut ohhhh.... anak aku pun mcm tu.... Tapi skrg dia dah ok...tapi syarat nya mesti kena gi kedai mamak tu je... kau cuba p kedia lain....melarikan diri ohhhhh.... T_T

Selamat berpuasa... ^_^

MuMMy 2 Haqq said...

samala ngan anak sy yg kecik tu..kalo potong rambut siap dia meraung!

masviona said...

hiksss nasib baik ler avin damia ok jer bila bawak gi gunting kat kedai but kalu kita gunting sednrik dia tak duduk diam lak..hiksss

danishahumaira said...

cath-itu aku lari dari kedai mamak g la kedai amoi pun tak jalan gak

mummy betul tu, kalo g gunting rambut si kecik tu hati ni da tak tentu arah

masviona-anak sy yg cool dr dulu senang gunting rambut tu yang si sulung, yg lain ermmmmmmmm