Friday, August 14, 2009

Finally .............



He he he, akhirnya rumah ku dah ada wifi, so bole la nak online di mana2 jua, my hubby dah lama survey, last 2 weeks dia pergi pc fair, tengok2 router kat situ murah tak silap RM 130, dekat harvey norman dekat 200-300 la price dia, tanpa fikir panjang terus dia beli. so selesai la masalah berebut guna internet.

dulu x de laptop beli laptop(Fujitsu), bila dah ada laptop x de internet pegi la sign up internet dgn maxis sebab pelanggan maxis so dapat la rm 88 per month, dah ada semua tu berebut lak guna laptop and internet, beli lagi satu laptop(vaio cs) ingat settle rupanya berebut lak nak guna internet, ha sekarang dah beli router nak berebut apa lagi ek.......berebut nak guna laptop baru hik hik hik, itu la manusiakan tak pernah yang cukup belum lagi anak2 membesar itupun kakak dah pandai godek2 internet main game barbie......abang kena sponsor satu la hp mini tu cantik ler

7 comments:

Ibuhani said...

:) k. ani pun nak psg wifi gak arr....boleh blogging n FB dr rock garden ku....huhu

danishahumaira said...

pasang jgn tak pasang, mesti tenang je, silap haribulan kak ani boleh buat satu novel, mana taukan

Kaseh said...

pasni kan yang.... dalam jamban pun leh berinternet..hahha..kaseh salu wat camtuh.. tapi idakle bawak lappy...bawak hp je..bleh baca blog sambil ouk2..aiseyy keji tul..hehe kish2 ur kids yg kiut miut tu eh

danishahumaira said...

ermmm betul tu kaseh he he he tp kena pakai mask nnt tak khusyuk layan blog huwargh huwargh huwargh, have a nice weekend to you ye

azlina said...

amboi..meriahnay laptop kt rmh..tu anak2 kcl lg..ak kt rmh ni duk berebut je..dgn anak2 nsb baik yg sulung dh ada laptop kalau dia blk dia dah x kacau kmptr kt dpur ni.....samale wireless router akk pun hrg lbh krg mcm tu..

PuTeRi BoNgSu said...

ehh sama ar. aku baru gak psg wifi 2 ari lps. tapi bkn sbb berebut, sbb tak larat nk bayo tuk broadband. hahaha

NaDiaH SiDeK said...

hehe..main rebut2 pulak