Tuesday, October 13, 2009

Birthday Hubby

Bulan 10 ni ada 4 org yang rapat dengan aku sambut birthday 2 daripadanya adalah my hero iaitu my hubby n son lg 2 org my friends. Ok sekarang nak cerita ikut tarikh lahir la ye he he he. 2/10 hari tu my hubby birthday, selalunya aku akan bagi dia hadiah surprise tapi buat julung2 kalinya tahun ni aku bagi dia pilih apa yang dia nak tapi adala budgetnya he he he, kang dia mintak camera yg sampai rm 4k mana nak cari duit. Mula2 tu aku nak belikan minyak wangi tapi minyak wangi aku dah bagi last 2 years sebelum bersalinkan Danish kiranya masih baru la kan. Last2 dia decide nak beli tshirt so aku suggest cari dekat The Gardens MV. Sebelum tu malam jumaat tu aku bawak diorang pergi makan Kenny Rogers kat Alamanda untuk celebrate birthday kat sana. Tahun ni jugak kami celebrate birthday 2 tempat ye ha ha ha, satu di Kenny Rogers, satu tempat lagi Carl's Junior. Tak salahkan demi org tersayang. Jom layan gambar, kalau tak de gambar bukan blog aku ek ye he he he
mereka yang berkongsi bulan yang sama, kalau tahu nak kena operate dah lama pilih tarikh yang sama hu hu hu

ada pulak yang merajuk tak dapat minum air apa entah masa tu, aku malas nak layan, nak beriya-iya bila dah order tak nak minum,

org yang muka happy sbb dapat makan macaroni cheese, tekak org putih sikit ni

harus ada muka empunya blog kan

ermm sebenarnya aku yg mengidam sebab masa bulan puasa lepas tak dapat makan sebab kat situ fully booked. Akhirnya dapat he he he

Papa this is for you, akhirnya kami decide masuk butik BR utk beli hadiah untuk papa.

Tapi memang berbaloi beli dekat sini, pekerja dia memang bagi layanan yang very tip top la, selalunya kan bila kita dah bayar diorg just letak atas counter tu je kan, but pekerja butik ini telah ambil beg ni dan berdiri sebelah counter n serahkan sambil bercakap thank you madam terkesima mak nyah hu hu hu but i likeeeeeeeeeeeee. So boleh la shopping kat sini lagi.


ermm Danish biasala dengan aktiviti lasak dia tak boleh duduk diam

i luv u la honey he he he tetiba gatal kan ha ha ha


with my girls tak sangka kebetulan semua pakai baju merah hari tu

ishh budak ni nakal tau bila nak ambil gambar dia wat muka camtu geram betul

with my hero

ermm ada org mengidam nak ice blended so belikan la kang monyok lak muka diorg
tempat ke2 celebrate Carl's Junior

dah kelaparan


boleh jadi model tak

uban laki aku dah banyakkan agak2 korang berapa la umur dia ek ha ha ha lari 4000 meter

layan je la tapi memang sedap la rasa dia lain dari yang lain tapi harganya x silap rm 24 1 set la but berbaloi2

ok sekian next cerita birthday my friend pulak


3 comments:

atty's said...

selamat hari jadi pada semua yg sambut besday ..

Ibuhani said...

kan dah ckp carl jr burger dia best! :)

danishahumaira said...

kak atty tq, kak ani memang sedap dah byk kali makan