Thursday, June 18, 2009

Movie lagi

Entry saya kali ni berserabut sikit ye tak ikut tarikh pun. Ini cerita hari Jumaat minggu lepas, dah janji dengan anak2 nak tengok cerita ni Night at The Muzium 2, so booking ticket pukul 11.30 pagi kat The Mines. ceritanya wow memang best giler beb rasa nak tengok lagi, tak rugi la tengok. Sejak ada blog ni asyik amik gambar je he he he dulu tak de blog buat bodoh je he he he. Meh tengok anak2 saya berposing sebelum tengok citer ni ha kan dah cakap mesti ada gambar
breakfast kat sini
tak habis2 aksi rabbit adik ni...........
control ayu

siap bawak shawl you, tp memang sejuk duduk betul2 bawah aircond
korang tengok la sikakak over betul tau


4 comments:

Ibuhani said...

rase puashati kalau anak2 kita happy cam ni kan?

danishahumaira said...

hui satu kenikmatan bagi saya n suami kak tengok diorang happy kak

::@FiQ said...

night at the museum?? bes gak kan?

danishahumaira said...

afiq dah tgk blm, g la tengok confirm nk tgk lg sekali