Saturday, June 13, 2009

Sepetang di Kuala Sepetang-apa ada di sini ek

Macam berpantun lak tajuk entry ni kan ha ha ha, hari sebelum cuti tu akuberborak dengan lecturer aku ni dia kata dia n kawan2 dia nak pegi kuala sepetang nak makan mee udang, aku kalo bab2 makan ni memang terangkat telinga. Dah meleleh air liur ni kan, x pe la dalam hati aku akan sampai sana jugak hu hu hu tapi masa ni hati berkata bila la aku nak sampai sana. Pastu kan cuti yang tidak dirancang tu kan aku kan kat Ipoh, tengah aku surf internet teringat pasal mee udang so terus aku cari maklumat mee udang ni, dah dapat nama tempat dan address terus g google maps pulak nak tengok jauh ke tak Kuala Sepetang dari bandar Ipoh ni, tak jauh ler kengkawan sejam je dari bandar Ipoh ni masuk highway ke Pulau Pinang exit Changkat Jering lepas tu korang follow je Kuala Sepetang punya singboard kedai tu pulak memang tepi jalan, aku ni pun guna GPS gak, kalo x der GPS pun korang tak sesat la yang penting korang ikut signboard Kuala Sepetang. Jom tengok gambar2 ni, jangan meleleh ye air liur korang hu hu hu, yang tengah pregnant tu maaf ye, kalau buat you all mengidam,



on the way, smpt snap, nakal budak ini tak nak dok kat seat dia, menjerit-jerit, last2 angkat dok depan dgn aku terus senyap




kat sini la kitorang makan, warong ni pernah masuk majalah 3, tu yg glamour

sabar menunggu makanan


tadaaaaaaaaaaa dah sampai makannnya silakan silakan jamu mata

mee udang yg ni rm 10 sepinggan ada yg sampai rm 12, serius beb udang dia memang fresh(meleleh air liur masa type ni ha ha ha)

ni lak mee goreng udang yg ni aku amik rm 6 punya, harga nya dari rm 5 smpi rm 12, sama dgn mee udang gak.
puas gak la nk menhabiskan udang2 tersebut,

nota: nak g lagi la sapa nak ikut hu hu, ok la nak tidur dulu da kol 4.15am

9 comments:

Tirana said...

Aduhhhh..dah terliur tengok makanan tu...Tiba-tiba aje rasa lapar...hehehe

danishahumaira said...

ha ha ha, tu la kak, sy yg dah makan ni pun terliur gak tgk gambar ni

Ibuhani said...

oh...gi Ipoh...mee udang nampak best tu....

danishahumaira said...

bukan nampak je best kak ani rasanya pun sodappppppppppppppp

mummysya said...

amboi!!!!

Kin tak makan udang lah kak!!!

Rugi giler kan....

mummyseri said...

sedap jugek ye..aritu tgk kt tv3 psl mee udang ni..

et_magnito said...

Lin..
Jelesnya.....akak yang dok promote tapi Lin rasa dulu..hehehe. Ni yang wajib pergi ni.

CiNta mYra said...

sedapnya.. nyum3!! bercuti lagi ye lin..

danishahumaira said...

to mummysya-aiseyman rugi la ha ha ha

to mummyseri- bukan sedap jugak tp memang sedap

to etmagnito - ha ha ha tunggu akak lambat sgt

to cinta myra- memang sedap kak, akak g bersukan sy g makan2 hu hu hu