Wednesday, October 12, 2011

Hari jadi yang tak berapa nak jadi

2 October lepas hubby saya sambut birthday yang ke 3 tut................, rahsia meh huhuhu, tak de surprise apa2 pun sebab den keroje bila masa nak surprise, kononnya nak surprisekan bagi kek la ingatkan nak amik sendiri kek tu entah macamana dapat khabar pakcik dia masuk hospital, jadi ke hospital la kitorang, balik hospital terpaksa la amik kek tu sama2 habis tu nak hantar dia pastu nak amik kek huh tak koser mak nak. Aku order red velvet kek favourite hubby. Orang yang buat kek ni tak pernah mengecewakan aku dan family memang super duper sedap.

Korang nak tau kitorang nak g celebrate birthday ni macam2 dugaan tau, mula2 nak g celebrate kat Curve pukul 3 pm kitorang gerak, sampai2 sana jammed tengok ramai orang dah parking kat luar2 ikea, aku pandang hubby, hubby pandang aku jadi tukar plan la ke KLCC pulak nak makan kat Chilli's sekali sampai2 sana waiting list la pulak adoi hai waiter tu cakap kena tunggu 1/2 jam wah tak mo la, perut dah keroncong ni si Danish dah buat perangai, bincang punya bincang kitorang decide ke Victoria Station je la dah malas kitorang nak g tempat lain. Itula citenya kiah hrmmm.

Red velvet untuk cinta hati mmuaahhaahhaha,



birthday boy

si no 2

sedap betul roti ni dgn butter

entah apa yang diborakkan dengan papa dia, garlic bread tu sedap sangat heaven

favourite dorg ni kalo ke VS

korang dah boleh teka sapa punya kan

mushroom soup favourite danish

mine

birthday boy punya, Dania punya lupa nak snap,

Itu la citernya hari jadi yang tak berapa nak jadi tapi apa2 pun we all happy dapat celebrate sama2.

2 comments:

atty's said...

takpe..yg penting happy

danishahumaira said...

tu la kan kak ty, poning bila kita da plan cantik2 tak jadi huhuhu