Monday, October 31, 2011

Wadihana Islamic kitchen Bdr. Baru Bangi

Salam untuk semua, lama tak berupdate kan, tu la bila stop je mula la malas nak berupdate, kalo da start tak boleh nak stop huhuhu.

Ini nak share tempat makan yang kitorg terjah dah lama tapi baru nak update huhuhu. Islamic kitchen ni bertempat kat seksyen 9 Bdr. Baru Bangi sederet dengan restoran Mohd Chan Abdullah. Menu yang disediakan ada western dan masakan melayu.

memujuk anak nak makan apa

mee bandung ok la rasanya

teh tarik yg sangat sedap dan lime juice pun sedap jugak

dah tak ingat apa namanya tapi sedap jugak

mushroom soup pun sangat sedap

Overall memang sedap la dan harganya sangat berpatutan next time nak cuba menu western pulak


2 comments:

NormaLiza Mah said...

waaa sungguh kebetulan. kamis ni nk pergi bandar baru bangi..
boleh singgah.. kebetulan seksyen 9 juga... ki ki ki...
like like....
usha entry usha iklan...
jom singgah.

danishahumaira said...

norma g la try nnt awak buat review ek