Monday, October 3, 2011

Pertama kali

Ha apa yang pertama kali tu
-
-
-
-
-
-
-
-
-

pertama kali bawak Danish tengok wayang ko, tengok citer Johnny English lakonan Mr Bean tu, fuh sebelum booking tu boleh ke bwk budak tak tau diam ni, so discuss punya discuss kitorg pilih pukul 10 malam sebab kalo buat perangai kejap je sebab dah waktu tidur dia hahahhaha bijak tak.

Tengahari Sabtu tu kitorg g wedding kat Sentul dulu, lepas tu pegi open house rumah bos kat Bangi, lepas tu pegi open house taman kitorg kat surau. Dalam hati dah berdebar-debar boleh ke malam tu nak bawak tengok wayang poyo kan maknya. Balik rumah lepak2 kejap lepas maghrib pergi lak singgah open house pelajar2 kat tmpt aku kerja ni, cuit sana cuit sini, kitorg pun gerak ler ke Alamanda.

Sebelum masuk wayang tu bagi dia buang air dulu, belikan pop corn utk bagi dia diam, tapi last2 dia behave adalah 10 minit sahaja, ye saya ulang 10 minit saja ye kawan2, lepas tu macam2 la dia buat, tapi dia tak berani nak jalan2 sebab gelap kan, dia menjerit la, dia guling2 kat bawah la, last2 1/2 jam sebelum citer tu habis dia pun tidur, baru la aman... Jadi lepas ni nak bawak ke hrmm tak de la kan. Tapi pengalaman yang sangat manis buat kitorg sekeluarga huhuhu manis kata ko ek. Danish oh Danish...

ni kenduri kat sentul, sedap2 makanan yang disajikan.

budak yang sangat teruja

yang ni tak yah la kan, kali pertama bawak diorg dulu pun senang je, tak pernah buat perangai.


Weekend yang memenat kan memang tak duduk rumah, esoknya pulak ke rumah cousin anak sulung dia bertunang, ok tu citer next entry ek.


3 comments:

Ibuhani said...

hahaha....hero takut ngan gelap jugak ekkk... :)))

Iwanski said...

seronoknya dia...

danishahumaira said...

kak ani mmg pong hahahahha,

mcm tu la iwanski