Friday, October 14, 2011

Weekend yang asyik keje je

Kali ni ke PICC la kita ye, ada konvokesyen yang ke 8, so kena la bertugas, se awal 8.00 pagi dah terpacak kat sana dan pukul 7 malam baru la boleh balik owh letihnya... letih berborak, letih bergelak ketawa, letih menyakat orang, hahahahah tipu.... itu adalah selingan bila dah boring, duduk kat kaunter tu dah macam keje kat PICC lak, tmpt kaunter yg sepatutnya budak2 amik scroll jadi kaunter pertanyaan stress mak ok, tapi terpaksa layan jugak, mana kitorg tau kitorg bgtau la kalo tak minta maaf banyak2. Gambar yang disnap adalah tak banyak sebab mood yillek, agaknya masing2 ingatkan anak2 dan laki yang kena tinggal, lebih2 lagi aku ler sebab dah 2 minggu berturut-turut kena kelije. Nasib baik ada student kat situ berminat utk snap gambar kitorg ni apa lagi menggedik la kitorg.

itu je citer keje dihari org bercuti, tp seronok gak masa ni la dapat berbual-bual kan, kalo hari keje x dpt pun nak bergosip sangat.



2 comments:

nadyia mancetero said...

jeles!!!! takde dalam gambar..cantik :)

danishahumaira said...

huhuhu x pe next year ek