Monday, October 31, 2011

Mohd Chan Abdullah

Kali ni kita ke restoran makan cina muslim Bdr. Baru Bangi iaitu Mohd Chan Abdullah. Menu dah nama restoran cina so menunya adalah makanan chinese la tapi ada jugak nasi goreng kampung. Dan bila ke sini aku tak pernah miss order air kedondong @ teh bunga dan pau diorg yang sangat nyum nyum.

kuew teow kung fu sedap tapi make sure ada cili padi potong ye kalo tak ada yang terbeluwek hehehehe

hepinya budak tu makan nasi ayam, ha nampak tak air kedondong tu sedapppppnye

sekarang Danish dah pandai order 'nak ik yam, nanak o, nanak dah' ok bila dah translate ' nak nasi ayam tak nak sayur tak nak pedas' harap maklum huhuhu.

kakak order nasi ayam barbeque dan air lime asam boi sedap tau

tunjuk muka hepi dapat makan, yang sebelah sana tu sentap tak tau ler kenapa tiba2 nak sentap mak malas nak layan.

Harga tak la mahal sangat ok je, tapi tak tau la kalo amik ikan, udang diorg tu tak pernah try la.

3 comments:

nadyia mancetero said...

geram tgk danish comei giler makan...haishhh....

Ibuhani said...

nasi itik dia pun sedap gak, Lin!

danishahumaira said...

nadia setakat geram je mana boleh kena la belanja huhuhu

kak ani erkk itik otomatik terbayang itik kat restoran cina, dulu pernah makan tapi masa tu sy umur 8 thn dah tak ingat apa rasanya